fbpx

Over ons

Kers en Partners is nu onderdeel Lindenhaeghe Maatwerk

Zakelijke adviesmarkt verschuift

Als we kijken naar de markt van de zakelijke financiële dienstverlening, dan is er sprake van een verschuiving van de adviesvraag. Lag het zwaartepunt voorheen nog bij de (groot)bank, dan zien we nu dat de zakelijke klant het intermediair steeds meer weet te vinden. Inmiddels is maar liefst 90% van de bedrijven klant bij een onafhankelijk financieel adviesbedrijf*.

 

Maatwerk zakelijke adviesmarkt

Kers en Partners valt nu onder Lindenhaeghe Maatwerk. De afdeling Maatwerk ontwikkelt zich steeds verder met het aantrekken van aanvullende labels. De jarenlange ervaring in het opleiden van financieel professionals en de combinatie met maatwerkspecialisten en trainers zorgt dat de maatwerktrajecten volledig aansluiten op de opleidingsbehoefte. 

Ewald Bary (algemeen directeur): “Onze warme band met het intermediair is te verklaren uit het feit dat de oprichters van Lindenhaeghe zelf een intermediaire achtergrond hebben. Daarnaast zijn wij al geruime tijd opleidingspartner van de grootste brancheorganisatie van het intermediair, Adfiz. De stap naar een breder aanbod, waarvan ook de financieel adviseur zakelijk kan profiteren, is een logische aanvulling op onze dienstverlening.” 

Kers en Partners ontwikkelen al 30 jaar opleidingen en casuïstiek voor financieel professionals. Samen met maatwerkklanten behandelen ze tijdens de opleidingen de eigen casussen om de opleidingen zo relevant en actueel mogelijk te houden. De senioriteit en praktische aanpak houdt de kwaliteit hoog.

De toevoeging van Kers en Partners tot Lindenhaeghe Maatwerk sluit aan bij de wens van Lindenhaeghe om intermediairs die zich bezighouden met zakelijk verzekeren en zakelijke financieringen nog beter te ondersteunen. Kers en partners beschikt over een uitgebreid assortiment (maatwerk) opleidingen en trainingen, die inspelen op de ontwikkelbehoefte van de allround zakelijk adviseur. 

De komende tijd zal er worden gewerkt aan het samenvoegen van de portfolio’s en het in kaart brengen van de mogelijkheden voor grootzakelijke relaties.

* Gegevens komen uit het onderzoek “Advies in cijfers 2020”, uitgevoerd door brancheorganisatie Adfiz

 

 

 

 

Kers & Partners is een opleidingsinstituut dat sinds 1992 trainingen, cursussen en thuisstudies verzorgt voor eenieder die zich bezighoudt met analyse en/of financiering van bedrijven en instellingen. Daartoe is een 30-tal opleidingen beschikbaar die in eigen beheer zijn ontwikkeld. Het kenmerkende van onze opleidingen is de praktische toepasbaarheid en de inzet van docenten met een hoge mate van senioriteit.

 

De doelgroep voor onze opleidingen bestaat uit de volgende partijen

 • Banken en andere financieringsinstellingen zoals lease- en factormaatschappijen, kredietverzekeraars, debiteurenbeheerders en participatiemaatschappijen. Bijna alle top 10 banken in Nederland nemen opleidingen van ons af en zien ons vakinhoudelijk als de beste aanbieder;
 • voor accountantskantoren zijn wij interessant vanwege hun rol als adviseur voor het verkrijgen van financieringen voor hun klanten en upgrading van hun eigen financieel analytische kennis;
 • non-profit instellingen zoals overheden, goededoelen organisaties, culturele instellingen en koepelorganisaties. Voor deze doelgroep zijn wij interessant omdat subsidieverstrekkers de financiële gegoedheid van hun klanten moeten kunnen onderkennen om vast te stellen dat het subsidiegeld goed terechtkomt.

 

Het is voor ons van zelfsprekend dat

 • Vrijwel uitsluitend met praktijkcases wordt gewerkt;
 • docenten worden ingezet met veel praktijkervaring;
 • de casuïstiek afgestemd is op het niveau van de medewerkers;
 • het leerrendement wordt gemeten.

 

Met onze 30 opleidingen op het gebied van cijfermatige analyses (van jaarrekeningen en begrotingen) en financiering hebben wij het meest complete aanbod in Nederland.

 

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
 • Directe praktische toepasbaarheid van de casuïstiek staat centraal;
 • de opleidingen kunnen op maat worden afgestemd op de doelgroep inclusief het eventueel behandelen van eigen dossiergevallen;
 • de syllabi, cases en uitwerkingen worden door ons zelf ontwikkeld en geschreven in eenvoudig taalgebruik en kunnen als naslagwerk dienst doen;
 • onze krediettechnische trainingen zijn erop gericht om zelf een analyse te maken, een mening te onderbouwen en conclusies te trekken (geen trucjes leren);
 • wij maken uitsluitend gebruik van docenten met een jarenlange praktijkervaring in hun vakgebied.
Stadion Galgenwaard
Herculesplein 355
3584 AA Utrecht

Postbus 24041
3502 MA Utrecht

  +31 (0)30 658 63 25
info@kersenpartners.nl
 

  

© 2019 Kers & Partners | Klachtenregeling - Algemene Voorwaarden - Privacy verklaring